onsdag 6 mars 2013

Att laga mat i Bangkok

Den mesta tiden i Bangkok går åt till att shoppa och titta på sevärdheter. Men när man som vi besökt staden ett antal gånger vill man lite mer. Denna gången blev det en matlagningskurs, bokad via internet fungerade utmärkt.

Dagen började med ett besök på den lokala marknaden där alla råvaror skulle inskaffas.

 

 

Sedan styrde kosan mot själva skolan som låg i en liten smal gränd, på vägen dit passerade vi en tuppfäktning, förbjudet men finns överallt ändå.

Väl där började själva "kursen", både lärorikt, roligt och gott.

Men ganska varmt med öppen gaslåga i 35 gr värme :) Här en Pad Thai med räkor. Mmmmm så gott.

 

 

1 kommentar:

  1. Åååååh sol och värme! Hoppas att ni njuter!
    Så fräscht och gott det ser ut när alla råvaror ligger uppradade...
    Din Pad Thai ser god ut (utan räkor för det är jag allergisk mot)

    Ha en fortsatt härlig semester
    Kram Sandra

    SvaraRadera