Igår hade vi finaste vännerna P & K på middag
som värdinnepresent fick jag en underbar liten fågelholk
men den får jag återkomma till för nu är den i kolonin och väntar på att få hängas upp
Till middag serverades det
Älgbiff med potatishalvor
till det hade vi en helt underbar
rostad rödbetssallad med apelsin och getost
Glömde fota maten så jag fick fotografera bilden i tidningen istället. |
Efter det blev det hemgjord violparfait
Sanslöst gott
Vackra och ätbara blommor |
Roligt att prova nya recept och lyckas med dem.
Parfaiten var en variant på ett recept på violglass från halvåtta hos mig.
Den var gjord i glassmaskin men det gick tydligen lika bra utan.
Den rostade rödbetssalladen kom från det nya numret av ELLE mat & vin.
En lyckad kväll med många glada skratt.
Ja det låter som en trevlig kväll med god mat... Jag har aldrig ätit blommor!! Ser så fint ut att dekorera med blommor att man inte vågar stoppa dom i munnen!
SvaraRaderaHa en fin start på veckan
Kram