lördag 9 augusti 2014

När man äntligen har kokt vinbärsgele

och
det tog tid vill jag lova
ja 
inte själva koket
men 
att 
få ändan ur vagnen

bären plockades för nästan en vecka sedan 
och
har sedan dess upptagit halva kylen
i
en stor bunke
men 
idag tog tvånget över 
blir det inte idag
åker de till komposten
och
det ville jag inte 
kunde ju fåglarna fått dem

Leila blev räddaren i nöden med enklast tänkbara recept

Leilas med fin sked
och
fin servett

nu hade jag inte alla ingredienserna hon ville smaksätta 
sin gele med
jag gjorde 
som Kaja Varg sa
 tag vad du haver
det jag hade 
var 

finns i närmsta Thai butik

funkade jättebra
med
lagom dosering fick jag det lilla stinget jag önskade
utan att det blev för starkt

så här ser min ut

Min med en vacker växt i bakgrunden

nästa fotokurs lär jag mig
att
kolla så att det inte finns någon ful aluminium grej i bakgrunden :)

provsmakad 
och 
godkänd
av
både
mig och maken








1 kommentar:

  1. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something which
    I think I would never understand. It seems too complex and
    very broad for me. I'm looking forward for your next post, I'll try to
    get the hang of it!

    Have a look at my homepage :: Photobooth company in Los Angeles

    SvaraRadera